Vertrouwen in verdediging bij RSC Anderlecht is groot: 'Gaven nauwelijks iets weg'

Vertrouwen in verdediging bij RSC Anderlecht is groot: 'Gaven nauwelijks iets weg'

12-07-2021 11:30
4

RSC Anderlecht speelde afgelopen zaterdag twee oefenwedstrijden. Het ideale moment om een balans van de eerste voorbereidingsweken op te maken. Pieter-Jan Calcoen van Het Laatste Nieuws sprak over de verdediging.

Calcoen zag een sterke verdediging staan. Met Hendrik Van Crombrugge en Wesley Hoedt hebben ze dan ook twee stevige jongens vanachter. ‘Achterin staat het, met Van Crombrugge en Hoedt, wel al stevig: Anderlecht gaf nauwelijks iets weg, AZ kwam pas langszij na een vermijdbaar foutje’, vertelt de RSCA-watcher.

Van Crombrugge is zo eindelijk terug. Voorlopig staan zijn zinnen op paars-wit, maar een vertrek is niet uit te sluiten. Dat kon u al eerder lezen op VoetbalPrimeur.be.

‘In het begin van de match redde Van Crombrugge wel een penalty. Het is nog vroeg, maar misschien wordt de terugkeer van een fitte Van Crombrugge wel de beste transfer’, stelt Calcoen. 

Anderlecht speelde uiteindelijk 1-1 tegen AZ. Het doelpunt van de Nederlanders kwam er nadat de doelman de opbouw van achteren niet perfect uitvoerde.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie