Buitenkans voor Club Brugge? 'Feyenoord zit niet in de beste financiële papieren'

Buitenkans voor Club Brugge? 'Feyenoord zit niet in de beste financiële papieren'

12-07-2021 07:57
17

Club Brugge mag blijven hopen op de komst van Tyrell Malacia. Technisch directeur Frank Arnesen van Feyenoord bevestigt dat de Nederlandse club gebaat is bij uitgaande transfers. Daar kan Club Brugge nu van profiteren.

Het Laatste Nieuws meldde dat Malacia persoonlijk akkoord is met de landskampioen. Club Brugge wil zes miljoen euro betalen, maar Feyenoord verlangt elf miljoen. Arnesen schonk klare wijn, maar de Deen maakt er geen geheim van dat Feyenoord een goed bod niet kan weigeren. "We hebben bij thuiswedstrijden vorig seizoen na de winterstop door de coronamaatregelen een miljoen euro per wedstrijd verloren", zegt hij in het Algemeen Dagblad.

"We willen graag spelers verkopen, dat is duidelijk", aldus Arnesen. "We zitten niet in de beste financiële situatie. Dat we moeten verkopen, dát is te zwaar. Maar als we niets verkopen zijn we zeer gelimiteerd op de transfermarkt. Dan is het alleen huren of transfervrije spelers vinden."

Club Brugge kan volgens AD dan nog steeds blijven hopen op Malacia. 'Club Brugge moet een niet te weigeren bedrag neerleggen en op die manier het budget van Arnesen in één klap verruimen', besluit het Nederlandse dagblad.