Jaar van de doorbraak? 'Amuzu charmeert, Anderlecht sluit vertrek uit'

Jaar van de doorbraak? 'Amuzu charmeert, Anderlecht sluit vertrek uit'

12-07-2021 08:27
12

Door de beperkte financiële middelen bij RSC Anderlecht is het vaak hopen op de doorbraak van enkele jongeren binnen de club. Bij paars-wit hoopt men al langer op de absolute doorbraak van Francis Amuzu. Daar lijkt hij nu klaar voor te zijn.

Het Laatste Nieuws merkt namelijk op dat Amuzu bijzonder veelbelovend is begonnen aan het nieuwe seizoen en tijdens de voorbereiding de grote uitblinker is. Ook tegen AZ kon de snelle aanvaller overtuigen en was hij 'by far de gevaarlijkste man', klinkt het.

De spits wist ook te scoren en lijkt stilaan klaar voor de grote doorbraak bij Anderlecht. Amuzu weet dat hij nog moet werken aan zijn statistieken, maar bij Anderlecht blijft men geloven in Amuzu. Een vertrek is dan ook niet aan de orde.

De voorbije maanden hebben onder andere Köln, Mainz, Olympiakos, Metz en Besiktas geïnformeerd naar Amuzu, maar Anderlecht was duidelijk: Amuzu mag niet vertrekken. Na zijn sterk begin dit seizoen is dat nu nog minder waarschijnlijk geworden. De aanvaller blijft en moet werken aan zijn grote doorbraak bij Anderlecht.