DONE DEAL: ‘Oulare wisselt Standard in voor Barnsley’

DONE DEAL: ‘Oulare wisselt Standard in voor Barnsley’

11-07-2021 16:15 Laatste update: 15-07-2021 19:32
4

Standard vindt dan toch een oplossing voor Obbi Oulare. De spits was overbodig geworden bij de Rouches en kan nu terugkeren naar Engeland. FC Barnsley toont interesse in de spits.

Met dat nieuws komt Het Laatste Nieuws naar buiten. Standard en Barnsley bereikten een akkoord, maar de transfer is nog niet helemaal rond. Niet alleen moet Oulare zijn medische testen nog doorstaan, ook moet hij nog een werkvergunning krijgen.

Voor zowel Standard als Oulare zou zijn vertrek alvast goed nieuws zijn. De Rouches zijn op zoek naar extra geld en Oulare was al even buitenspel gezet bij de club. De aanvaller zocht ook naar een nieuwe uitdaging en lijkt die dus gevonden te hebben bij Barnsley.

Daarmee kan Oulare aan zijn tweede avontuur in Engeland beginnen. De aanvaller kwam eerder al via makelaar Mogi Bayat bij Watford terecht. Tot een doorbraak kwam het echter niet.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws is de transfer van Obbi Oulare naar Barnsley in kannen en kruiken. De 25-jarige aanvaller zal een contract voor drie seizoenen tekenen. Barsnley zou initieel geen transfersom betalen, maar er is wel een percentage op de voorverkoop bedongen.