Zorgen om Bundu: 'Miljoenentransfer stelt opnieuw teleur bij Anderlecht'

Zorgen om Bundu: 'Miljoenentransfer stelt opnieuw teleur bij Anderlecht'

11-07-2021 15:00
7

RSC Anderlecht nam het eerder dit weekend in een oefenpartij op tegen FC Utrecht. Beide ploegen hielden elkaar in balans en maakten er 1-1 van. In die partij konden enkele jongens overtuigen, maar waren er ook tegenvallende prestaties. Die van Mustapha Bundu is er één van.

Vincent Kompany maakt van de voorbereiding gebruik om enkele jongens een nieuwe kans te geven. Zo mocht Isaac Kiese Thelin zich de voorbije partijen bewijzen en kreeg ook Bundu een nieuwe kans. Tegen FC Utrecht stond Bundu in de spits, maar wist hij volgens La Dernière Heure absoluut niet te overtuigen.

De Waalse krant gaf aan dat Bundu een bijzonder matige indruk achterliet en dan ook helemaal niet wist te overtuigen. Voor de aanvaller uit Sierra Leone lijkt het Anderlecht-verhaal dan ook helemaal voorbij te zijn. Hij werd afgelopen zomer voor 2,8 miljoen euro weggehaald bij Aarhus GF en wist nooit door te breken bij paars-wit. Na amper een half seizoen werd hij uitgeleend aan FC Kopenhagen. Ook daar kon hij niet overtuigen.

Bundu heeft nog een contract tot medio 2024 bij Anderlecht, al lijkt er deze zomer een nieuwe uitleenbeurt of zelfs definitief vertrek aan te komen.