'Club Brugge heeft zes miljoen euro veil voor Uruguayaan van Real Valladolid'

'Club Brugge heeft zes miljoen euro veil voor Uruguayaan van Real Valladolid'

Gepubliceerd: zondag 11 juli 2021 om 12:33zo 11-07-2021 om 12:33

Laatste update: zondag 11 juli 2021 om 12:54zo 11-07-2021 om 12:54

Club Brugge haalde nog geen versterkingen binnen in deze zomermercato, maar heeft natuurlijk wel verschillende doelwitten op het oog. Vooral op de linksachter lijkt een prioriteit te liggen. Naast Tyrell Malacia (Feyenoord) zou nu ook Lucas Olaza in beeld zijn.

Die Olaza is een 26-jarige Uruguayaan die het voorbije seizoen in La Liga actief was, hoewel hij eigenlijk onder contract ligt bij het Argentijnse Boca Juniors. Dat leende hem de voorbije jaren echter uit aan Celta de Vigo, waar Olaza een vaste waarde was. Vorige winter veranderde Boca het geweer echter van schouders: de huurdeal met Celta werd opgezegd, Real Valladolid nam hem over, alweer op huurbasis. Deze zomer legde het vervolgens twee miljoen euro op tafel om hem definitief over te nemen.

Ook in Valladolid ontpopte Olaza zich tot de vaste man op de linksachter. Hij werkte er veertien duels af. Nu heeft Club Brugge hem in het vizier, meldt Pucela FichajesBlauw-Zwart zou zelfs een flinke som over hebben voor Olaza: zes miljoen euro. Op die manier zou Valladolid op een erg efficiënte manier een knappe winst kunnen boeken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Welke linksachter geniet jouw voorkeur?

Malacia
66%
Olaza
34%
(304 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws