KRC Genk speelt gelijk tegen FC Groningen in oefenpartij

10-07-2021 16:12 Laatste update: 16:22
7

Zaterdag trok KRC Genk de weide in voor een oefenduel tegen FC Groningen. Genk en Groningen deelden de punten, het werd 1-1.

Aan de aftrap verschenen bij Genk nieuwelingen Simen Juklerod en Carel Eiting. Verder stonden er naas vaste waarden Bryan Heynen, Theo Bongonda en Cyriel Dessers, ook enkele jongelingen zoals Jay-Dee Geusens, Luca Oyen en doelman Tobe Leysen op het veld.

Na 26 minuten kwam FC Groningen op voorsprong via Michael De Leeuw. Aan de rust voerde John van den Brom enkele wissels door. Zo bleven Dessers, Bongonda en Eiting aan de kant en micht Mike Tresor zijn debuut maken voor de Limburgers. Het was uiteindelijk Joseph Paintsil die de 1-1-eindstand na 65 minuten op het scorebord zette.