KAA Gent speelt gelijk in oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam

10-07-2021 16:00

KAA Gent werkte zaterdag een oefenpot af tegen Eredivisie-club Sparta Rotterdam. De Buffalo's bleven steken op een 3-3 gelijkspel.

Bij KAA Gent stonden nieuwelingen Andrew Hjulsager en Gianni Bruno aan de aftrap. Na iets minder dan een kwartier kwam Gent op voorsprong via Tissoudali en Bruno maakte er na 25 minuten 0-2 van. Een minuut later zorgde Lennart Thy al voor de aansluitingstreffer voor de Rotterdammers. 1-2 was de stand bij de rust.

Na de rust ging Sparta erop en erover. Gent zag na 68 minuten haar voorsprong uitgewist worden na een doelpunt van Emanuel Emegha en tien minuten voor tijd werd het 3-2 via Sparta-jeugdproduct Jeremy Udenhout. In minuut 84 scoorde Vadis Odjidja Ofoe nog de gelijkmaker waardoor 3-3 de eindstand werd.