'Origi en Van Dijk tekenen present voor trainingskamp met Liverpool'

'Origi en Van Dijk tekenen present voor trainingskamp met Liverpool'

10-07-2021 15:37
1

Liverpool FC is volop bezig aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. De mannen van Jurgen Klopp reizen af naar Oostenrijk voor een trainingskamp. Onder hen Virgil Van Dijk en Divock Origi, zo weet Het Nieuwsblad.

De Reds eindigden afgelopen seizoen nipt derde in de Premier League nadat ze een groot deel van het seizoen buiten de top vier verbleven. Dat Liverpool nauwelijks in de buurt kwam van een tweede titel oprij, is volgens velen te wijten aan het uitvallen van Virgil Van Dijk op speeldag vijf. Van Dijk liep toen tegen Everton een zware blessure op aan de kruisbanden na een stevige tackle van Jordan Pickford. Sindsdien is de Nederlandse verdediger bezig aan zijn revalidatie.

Liverpool vertrekt op trainingskamp naar Oostenrijk en Van Dijk, die het EK met Oranje moest missen, is een van de 34 spelers die Jürgen Klopp meeneemt. Ook Divock Origi reist af naar Oostenrijk. De Belg kwam vorig seizoen slechts negen keer in actie in de Premier League. De kans bestaat dat Origi na zes seizoenen en exact 100 wedstrijden voor Liverpool deze zomer andere oorden op zoekt.