UPDATE: Fabrizio Romano: Leeds wil Lang, maar deed nog altijd geen officieel bod

UPDATE: Fabrizio Romano: "Leeds wil Lang, maar deed nog altijd geen officieel bod"

10-07-2021 08:00 Laatste update: 11-07-2021 18:15
34

Club Brugge heeft zich nog gedeisd gehouden op de transfermarkt, terwijl er bij de concurrentie al heel wat beweging te zien was. Toch is de interesse in spelers van de landskampioen niet min. Zo blijft de interesse van Leeds United in Noa Lang concreet.

Fabrizio Romano, de Italiaanse transferspecialist van Sky Sports, liet in een live-sessie op Twitch verstaan dat de Premier League-club de komst van Lang nog lang niet heeft opgegeven. De gesprekken zouden dan ook de gang zijn met de entourage van de Club Brugge-speler. Tussen beide clubs is het voorlopig nog rustig.

Onlangs werd Lang nog tot 2024 aan Club Brugge gebonden, maar de kans ziet er dus in dat de Nederlander al na één seizoen vertrekt uit het Jan Breydelstadion. Zijn marktwaarde wordt op 22 miljoen euro geschat, maar Blauw-Zwart mikt op een transfersom van minstens 25 miljoen. Zelf liet Lang alvast alle opties open.

Update: Fabrizio Romano heeft zich nog wat meer uitgelaten over de interesse van Leeds in Noa Lang. "Ze hebben mij verteld dat Leeds Lang nog altijd wil halen. Ze willen hem als winger en werken aan zijn dossier. Een officieel bod heeft Leeds evenwel nog altijd uitgebracht bij Club Brugge", citeert TeamTalk de transferspecialist.