Cover van FIFA 22 bekend: Geen De Bruyne, wel twee jaar op rij voor Mbappé

Cover van FIFA 22 bekend: Geen De Bruyne, wel twee jaar op rij voor Mbappé

09-07-2021 20:15
4

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Mbappé wederom op cover van FIFA
Kylian Mbappé staat voor het tweede jaar op rij op de cover van de populaire voetbalgame FIFA. In 2021 was de Paris Saint-Germain-aanvaller ook al het gezicht op de cover van de game.

EA Sports onthult vrijdagmiddag dat Mbappé opnieuw gekozen is als de speler die de cover van het voetbalspel moet sieren. Verwacht wordt dat de release van de game in september of oktober van dit jaar is.

Het werd al verwacht dat Mbappé dit jaar weer op de cover van FIFA zou komen te staan, aangezien hij ook al op de cover stond van FIFA Online 4. Mbappé is de eerste speler die twee keer op rij op de cover staat sinds Cristiano Ronaldo in 2018 en 2019. Zijn voorgangers de afgelopen jaren waren Eden Hazard, Virgil van Dijk, Neymar, Kevin De Bruyne en Paulo Dybala.