KAA Gent gaat de boot in tegen FC Utrecht

09-07-2021 16:40
10

KAA Gent is de boot in gegaan tegen het Nederlandse FC Utrecht. De buffalo’s verloren met 3-0. Morgen krijgt Gent al een herkansing, ze spelen dan tegen Sparta Rotterdam.

Na het gelijke spel tegen Feyenoord bekampte de ploeg van Vanhaezebrouck opnieuw een Nederlandse tegenstander. De eerste helft verliep gelijkgaand. Beide ploegen creëerden kansen, maar het was Douvikas die de 1-0 binnenlokte voor Utrecht na 37 minuten.

Ook in de tweede helft bleef de partij al bij al gelijkgaand. Op het uur verzekerde Utrecht zich echter van de zege. Op twee minuten tijd werd het 2- en 3-0. Een Nederlaag voor KAA Gent. Morgen wacht Sparta Rotterdam, dan trekt KAA Gent richting Portugal voor een toernooi met Sporting Lissabon en Belfica - als het coronavirus dat toelaat -.