Priske spreekt over transfers Antwerp: “Nog een linksachter en een spits”

Priske spreekt over transfers Antwerp: “Nog een linksachter en een spits”

09-07-2021 12:33
9

Royal Antwerp Football Club heeft al enkele indrukwekkende transfers afgerond. Coach Brian Priske is een tevreden man, maar laat tegenover Het Laatste Nieuws weten dat de kern nog niet in orde is.

Priske is tot nu toe tevreden met de aanwinsten. "Absoluut. Ik ben heel blij met de transfers die we al deden. Nog een linksachter erbij en misschien een diepe spits mag ook nog. Spelers die vertrokken, moet je vervangen. Maar ik ben geduldig en vol vertrouwen. De samenwerking met Sven is uitstekend, we zitten op dezelfde golflengte.”

Er is ook nog geen duidelijkheid over Dieumerci Mbokani. “Hoeveel weken ligt hij nu al stil? Zes? Niet ideaal. Maar ik ben niet bezig met wie hier niet is, maar focus me op de jongens die hier wel zijn. En die tonen een goeie mentaliteit, zijn heel professioneel. Ik mag niet klagen, al is het wel jammer dat Koji (Miyoshi, die met de nationale ploeg van Japan meedoet aan de Spelen, red.) hier niet is. Los daarvan bevalt het niveau me enorm en zie ik elke dag progressie."