'Donnarumma-nieuws hakte erin bij Navas: doelman overwoog even te vertrekken'

'Donnarumma-nieuws hakte erin bij Navas: doelman overwoog even te vertrekken'

09-07-2021 11:36 Laatste update: 11:47
0

Keylor Navas was niet te spreken over de aanstaande komst van collega-doelman Gianluigi Donnarumma en dacht zelfs even aan een vertrek bij Paris Saint-Germain, meldt L'Équipe. De 34-jarige Costa Ricaan is echter vastbesloten om de concurrentiestrijd aan te gaan.

De komst van de transfervrije Italiaanse doelman hangt al weken in de lucht en is min of meer al bevestigd door toekomstig ploeggenoot Marco Verratti. Navas – tijdens de voorbije twee seizoenen de eerste keeper in Parijs – was volgens L'Équipe not amused toen hij het nieuws hoorde: hij overwoog zelfs om zijn heil elders te zoeken.

Navas is inmiddels echter bijgedraaid en zal voorlopig zijn tot 2024 doorlopende contract uitdienen. "En bij welke club zou hij het salaris kunnen verdienen dat hij bij PSG verdient?", wordt een 'goede kennis' van de doelman geciteerd. "Keylor is een professional, hij zal zijn contract respecteren. Tenzij er opeens een andere club uit het bos komt, maar ik kan niet indenken welke club dat zou moeten zijn."

Donnarumma keept zondag met Italië de EK-finale tegen Engeland en zal daarna zijn transfer afronden. PSG is al bijzonder actief geweest deze zomer: de onttroonde Ligue 1-kampioen versterkte zich al met Georginio Wijnaldum, Achraf Hakimi en Sergio Ramos.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie