Hazard, Vormer en Deschacht wensen Davy De Fauw een gelukkige 40ste verjaardag

Hazard, Vormer en Deschacht wensen Davy De Fauw een gelukkige 40ste verjaardag

08-07-2021 14:20 Laatste update: 13:45
2

Davy De Fauw mocht donderdag 40 kaarsjes uitblazen. Op de officiële kanalen van SV Zulte-Waregem is te zien hoe ex-teamgenoten hem een gelukkige verjaardag wensen.

Davy De Fauw verkaste op jonge leeftijd van de jeugdopleiding van Club Brugge naar Sparta Rotterdam. Van Sparta ging het naar Roda JC en in 2011 keerde De Fauw terug naar België. In zijn carrière speelde De Fauw meer dan 200 wedstrijden voor Zulte-Waregem en twee seizoenen bij Club Brugge. In 2015 won hij de Beker van België met Club Brugge en in 2016 werd hij landskampioen met Blauw-Zwart. In 2017 won De Fauw opnieuw de Beker, deze keer met Zulte-Waregem.

Davy De Fauw momenteel assistentcoach van Essevee. De verjaardag van de ex-prof, die vorig jaar zijn schoenen aan de haak hing, wordt gevierd met verjaardagswensen van enkele oude bekenden van De Fauw. Zo is te zien hoe Thorgan Hazard, Ruud Vormer, Sammy Bossut, Olivier Deschacht, Jelle Vossen, Timmy Simons, Laurens De Bock, Karel D'Haene en Francky Dury hun beste wensen uitspreken voor De Fauw.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie