PSG presenteert Sergio Ramos officieel: 'Grote verandering in mijn leven'

PSG presenteert Sergio Ramos officieel: 'Grote verandering in mijn leven'

08-07-2021 11:36 Laatste update: 12:41
3

Sergio Ramos (35) is blij en trots dat hij officieel gepresenteerd is bij Paris Saint-Germain. De Spanjaard heeft na zestien jaar Real Madrid voor twee jaar getekend in de Franse hoofdstad.

PSG maakte woensdag middels een persbericht al bekend dat de komst van Ramos officieel was, maar dat bericht werd later in de avond weer verwijderd. Donderdagochtend meldt de club uit Parijs opnieuw dat de deal beklonken is. Ramos tekent voor twee seizoenen en ligt tot medio 2023 vast in Frankrijk.

"Dit is een grote verandering in mijn leven”, laat de recordinternational van Spanje weten op de clubsite. "Ik ben trots dat ik onderdeel uit ga maken van het ambitieuze project van PSG én de zeer sterke selectie van de club. Ik wil een bijdrage leveren aan de groei van de club en zo veel mogelijkheid prijzen winnen."

Ook clubpresident Nasser Al-Khelaïfi is zeer verheugd met de komst van de ervaren centrumverdediger. "Vandaag heet PSG één van de grootste spelers van deze tijd welkom. Sergio is een zeer complete voetballer en één van de beste verdedigers in de geschiedenis van de voetballerij. Ik ben trots dat hij het tricot van PSG gaat dragen en weet zeker dat onze supporters een warm welkom voor hem zullen verzorgen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie