OFFICIEEL: Rennes heeft Meling binnen, 'maar Antwerp wedt toch al op ander paard'

OFFICIEEL: Rennes heeft Meling binnen, 'maar Antwerp wedt toch al op ander paard'

Gepubliceerd: donderdag 8 juli 2021 om 09:00do 08-07-2021 om 09:00

Laatste update: dinsdag 20 juli 2021 om 19:47di 20-07-2021 om 19:47

Antwerp heeft een akkoord gevonden met Birger Meling. Dat weet Het Laatste NieuwsHet gaat om een Noorse international die afgelopen seizoen degradeerde met Nîmes.

Meling is zelf klaar om de stap naar Antwerp te zetten. In een avontuur in de Ligue 2 heeft hij absoluut geen zin. Eerder speelde Meling ook nog bij Stabaek en Rosenborg. 

Meling zou al de tweede linksachter zijn die Antwerp deze week haalt. Op dinsdag werd al de komst van Yassine Ben Hamed aangekondigd, die overkomt van Lille. Ben Hamed is evenwel nog maar achttien jaar. Met Meling haalt Antwerp nu een meer ervaren optie binnen voor komend seizoen.

Update 18/7: Het ziet er sterk naar uit dat Antwerp niet met Meling in zee gaat. Volgens Foot Mercato blijft de Noorse linksachter actief in de Ligue 1. Stade Rennes, de ploeg van Jérémy Doku, zou hem overnemen. Naar verluidt legt de Franse subtopper een bedrag van om en bij de drie miljoen euro op tafel. 'Een grote slag', vindt het medium. Dat kan dus niet van Antwerp gezegd worden, dat een andere linksback zal moeten zoeken. Mogelijk heeft het die al gevonden in de Verenigde Staten.

Update 20/7: Stade Rennes heeft de komst van Meling nu ook officieel bekend gemaakt. De 26-jarige linksachter heeft een contract van drie jaar ondertekend bij de club van Jérémy Doku. Toch hoeft Antwerp niet te treuren, want Meling was inmiddels al van hun verlanglijstje geschrapt, weet Gazet van Antwerpen. The Great Old zet nu vol in op een overgang van Sam Vines, die met de VS actief is op de Gold Cup.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws