'PSG wil blijven uitpakken en denkt aan Pogba, maar moet naar FFP-regels kijken'

'PSG wil blijven uitpakken en denkt aan Pogba, maar moet naar FFP-regels kijken'

07-07-2021 21:14
1

Paris Saint-Germain weet van geen ophouden en maakt ook werk van Paul Pogba: L'Équipe bevestigt woensdagavond de berichtgeving die al enige tijd in Frankrijk rondzingt. Er zal echter nog het één en ander moeten gebeuren voordat Pogba inderdaad in zijn geboorteland kan gaan voetballen.

PSG presenteerde dinsdag en woensdag zijn tweede en derde aanwinst van deze transferzomer: Achraf Hakimi en Sergio Ramons gaan Georginio Wijnaldum gezelschap houden in De Lichtstad. Gianluigi Donnarumma is ook al binnen: naar verwachting gaat PSG de transfer van de Italiaanse doelman na de EK-finale officieel maken. Pogba wordt idealiter de vijfde versterking, maar het is nog even de vraag of PSG dat deze zomer voor elkaar gaat krijgen.

RMC Sport meldde eerder deze week dat er schot in de zaak zat, voor wat betreft de gesprekken tussen Pogba en PSG. De onttroonde Ligue 1-kampioen moet echter kijken naar de Financial Fair Play (FFP)-regels, meldt L'Équipe: pas als er een paar spelers van de loonlijst geschrapt kunnen worden, is de komst van Pogba pas mogelijk. Bovendien is het nog maar de vraag of Manchester United mee wilde werken.

The Red Devils trokken in 2016 een bedrag van 105 miljoen euro uit voor Pogba, die op dat moment de duurste speler aller tijden was. De Fransman tekende toen een zesjarige verbintenis en kan in 2022 dus transfervrij vertrekken. Manchester United wil dit koste wat kost voorkomen en zou Pogba al een astronomisch nieuw contract met een weeksalaris van ruim vier ton aan hebben geboden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie