Mitrovic wil nu eindelijk fit blijven bij Club Brugge: Ben een medisch fenomeen

Mitrovic wil nu eindelijk fit blijven bij Club Brugge: "Ben een medisch fenomeen"

08-07-2021 21:30
4

Matej Mitrovic zette afgelopen week zijn handtekening onder een nieuw contract bij Club Brugge en lijkt klaar om zich helemaal in de basis te werken. Dat was de voorbije jaren door blessureproblemen niet mogelijk. Nu is hij wel fit en wil hij eindelijk overtuigen.

Mitrovic wist Club Brugge in zijn eerste half jaar te overtuigen om hem definitief over te nemen. Daarna liep het echter fout af en kreeg Mitrovic te maken met flink wat blessureproblemen. Vooral aan de voet. "Ik ben een klein medisch fenomeen als het om de voeten gaat", zegt Mitrovic bij Sportske Novosti.

"Ik beide voeten hebben ik namelijk één bot dat langer is dan bij de meeste mensen. Net dat bot was gebarsten", aldus Mitrovic. De verdediger bleef daardoor met blessureproblemen zitten, maar lijkt nu klaar om door te breken. "Mijn zelfvertrouwen is erg hoog. Ik ben gemotiveerder dan ooit tevoren omdat ik in twee jaar veel heb meegemaakt."

Ook bij Club Brugge gelooft men in Mitrovic, die een nieuw contract kreeg bij de club. "Ik Brugge weten ze wat mijn kwaliteiten zijn en wat ik heb gebracht toen ik gezond was. Zij twijfelen er niet aan dat ze weer de verdediger zullen zien die ze aanvankelijk wilden hebben", aldus Mitrovic.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie