Clubs strijden voor Krmencik: 'Ook Besiktas wil spits van Club Brugge'

Clubs strijden voor Krmencik: 'Ook Besiktas wil spits van Club Brugge'

07-07-2021 21:01
1

Het EK is voorbij voor Tsjechië dus kan Michael Krmencik ook beslissingen gaan nemen over zijn toekomst. Die ligt niet bij Club Brugge, waar hij mag vertrekken. Ligt zijn toekomst dan bij Besiktas?

Bij het Griekse Nova Sports valt namelijk te lezen dat het Turkse Besiktas interesse toont in Krmencik. De Turkse club hoopt Krmencik te kunnen lenen, maar Club Brugge hoopt eerder op een definitieve transfer. De landskampioen verlangt naar verluidt een som tussen de twee en drie miljoen euro, terwijl het zelf zes miljoen euro betaalde voor Krmencik.

Besiktas is echter niet de enige ploeg die interesse toont. Ook Slavia Praag en Sparta Praag denken aan de spits. Die laatste club deed ook een bod bij Club Brugge. Blauw-Zwart schoof dat bod echter al snel van tafel. Daarnaast is ook een langer verblijf bij PAOK nog steeds niet uitgesloten.

Club Brugge spendeerde in januari 2020 nog zes miljoen euro om de Tsjechische spits binnen te halen, maar met amper drie doelpunten op vijftien wedstrijden stelde hij teleur. Afgelopen seizoen werd hij al uitgeleend aan PAOK in Griekenland.