'KAA Gent grijpt toch naast jonge Torres na een 'meningsverschil''

'KAA Gent grijpt toch naast jonge Torres na een 'meningsverschil''

08-07-2021 23:44
2

KAA Gent heeft al stevig uitgehaald op de transfermarkt en leek met Diego Torres ook een extra nieuweling gehaald te hebben. De Paraguayaan stond dicht bij een uitleenbeurt richting Gent, maar zover kwam het niet.

De achttienjarige Torres moest bij Gent voor wat extra concurrentie op het middenveld gaan zorgen. Torres zou worden gehuurd van Olimpia en was zelfs al in ons land en in de Ghelamco Arena. Tot een overgang is het echter niet gekomen.

Dat onthult zijn zaakwaarnemer Renato Bittar bij VERSUS. "De transfer is niet voltooid. Hij is nu al terug in Paraguay en werkt daar aan de voorbereiding op volgend seizoen", klonk het. De exacte reden voor het mislopen van de transfer is niet bekend, maar de Paraguayaanse bron geeft aan dat het om "meningsverschillen" gaat.

Torres besloot daarop om terug te keren naar Paraguay, waar hij wacht op aanbiedingen van andere clubs. Intussen blijft men bij Gent speuren naar versterking, zo wil Hein Vanhaezebrouck er nog een nieuwe spits bij en mogelijk ook een verdediger.