'Opvallende oplossing voor Trebel, ex-club kan Anderlecht uit de nood helpen'

'Opvallende oplossing voor Trebel, ex-club kan Anderlecht uit de nood helpen'

07-07-2021 20:45
7

RSC Anderlecht rekent niet meer op Adrien Trebel en de middenvelder mag opnieuw vertrekken bij paars-wit. Dat mag Trebel al een tijdje, maar een oplossing werd er nog altijd niet gevonden. Nantes kan nu wel die oplossing worden.

Trebel heeft een bijzonder zwaar contract bij Anderlecht en verdient naar verluidt drie miljoen euro per jaar. Bij Anderlecht wil men Trebel dan ook graag zien vertrekken, maar een nieuwe ploeg werd niet gevonden. Volgens MSV Foot komt er toch een oplossing aan in de vorm van Nantes.

De bron geeft aan dat Nantes een optie blijft voor Trebel, die van 2011 tot 2014 uitkwam voor de Franse club. Daarnaast heeft Trebel ook het voordeel Mogi Bayat als makelaar te hebben, die de laatste jaren de huismakelaar van Nantes is geworden. De middenvelder zelf zou een terugkeer ook niet uitsluiten, net zoals een transfer naar een exotische bestemming. Van een concreet bod is er echter nog geen sprake.

Trebel werd in 2017 door Anderlecht overgenomen van Standard, maar wist zich nooit helemaal door te zetten. Mede door blessureproblemen kwam hij in meer dan vier seizoenen aan niet meer dan 111 wedstrijden voor de club.