KRC Genk boekt tweede overwinning op rij met zege tegen KAS Eupen

07-07-2021 16:31
7

KRC Genk heeft woensdagmiddag afgerekend met KAS Eupen. Het werd 2-0 voor de Limburgers. Heynen en Nemeth scoorden de enige doelpunten. Op de webstek van de club plaatse Genk het wedstrijdverslag.

Na de zege tegen stadsgenoot Termien gaat ook Eupen voor de bijl. KRC Genk speelde met een mix tussen jong en oud, nieuwe en ervaren Genk-spelers.

Opstelling eerste helft: Leysen, Juklerød, Dessers, Eiting, Didden, Paintsil, Et Taibi, Beerten, Kelvin, Swerts, Adnan

Opstelling tweede helft: Leysen, Sadick, Heynen, Toma, Geusens, Diawara, Limbombe, Oyen, Németh, Coomans, Rommens

Voor de rust vielen er nog geen doelpunten. Wel was er attractief op- en af-voetbal langs beide kanten. Leysen redde Genk enkele keren, aan de andere kant konden de Genkse aanvallers niet afdrukken.

Na de eerste helft viel het eerste doelpunt wel snel: ‘Andras twijfelde geen seconde toen Limbombe de bal voor doel trok: het derde doelpunt in twee voorbereidingswedstrijden voor de jonge spits.’ Even later ging Oyen neer in de zestien: strafschop. Heynen zette deze keurig om.

Het jonge Genkse team viel niet terug. Ze hielden stand en speelden de wedstrijd volwassen uit.