'Ramos is medisch gekeurd en is door PSG voor twee seizoenen vastgelegd'

'Ramos is medisch gekeurd en is door PSG voor twee seizoenen vastgelegd'

07-07-2021 16:00
1

De transfer van Sergio Ramos naar Paris Saint-Germain is rond. Volgens transferexpert Fabrizio Romano heeft de Spaanse verdediger de medische keuring in het Parc des Princes doorstaan en is het contract voor twee seizoenen al getekend.

In het bijzijn van René Ramos, broer en zaakwaarnemer, tekende Sergio woensdag een verbintenis die hem voor twee seizoenen aan de Parijzenaars verbindt. Na het doorstaan van de medische keuring was er namelijk geen struikelblok meer en kon de transfer worden afgerond. Bevestiging vanuit het PSG-kamp wordt spoedig verwacht.

Ramos komt transfervrij over van Real Madrid, dat niet meer met hem verder wilde en geen heil zag in een contractaanbieding voor langer dan één jaar. Daar hoopte de Spaanse stopper wel op. Daarmee kwam er een einde aan een periode van zestien jaar bij De Koninklijke, waarin Ramos jarenlang aanvoerder was en de Champions League meermaals omhoog mocht houden.

PSG zal hopen dat hij dat laatste nogmaals zal doen, maar dan in een shirt van de Fransen. Het ambitieuze project van de Qatarezen is erop gericht om het miljardenbal een keer te winnen en met Ramos moet dat eindelijk een keer gaan lukken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie