Union ontvangt alle abonnees gratis voor oefenwedstrijd tegen Valenciennes

Union ontvangt alle abonnees gratis voor oefenwedstrijd tegen Valenciennes

07-07-2021 14:00

Dat er terug supporters in de voetbalstadions toegelaten worden, weet ook Union Saint-Gilloise. Voor de oefenpartij tegen het Franse Valenciennes laat Union al haar abonnees gratis binnen. 

Het oefenprogramma van Union Saint-Gilloise staat bomvol. Nadat de Brusselse club al zes oefenwedstrijden speelde, gaat het vrijdag op bezoek bij Ligue 1-club RC Lens. Op woensdag 14 juli speelt het voor het eerst een oefenwedstrijd in eigen huis. In het Joseph Mariën stadion is er plaats voor iets meer dan 8.000 supporters en tot nu toe werden er iets meer dan 3.000 abonnementen verkocht. Al die abonnementhouders zijn nu gratis welkom voor de oefenwedstrijd tegen Valenciennes, zo laat Union weten op haar officiële kanalen. Verder is er ook nog een losse ticketverkoop voor niet-abonnees.

Van haar zes oefenwedstrijden won Union er vijf en speelde het er één gelijk: een 0-0 tegen Standard. Nadat de Unionisten nog twee oefenwedstrijden gespeeld hebben tegen RC Lens en Valenciennes, trekken ze naar het Lotto Park voor hun eerste competitiewedstrijd tegen stadsrivaal RSC Anderlecht. Haar eerste thuiswedstrijd speelt Union tegen landskampioen Club Brugge.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s