Clement heeft mij bericht gestuurd, maar weet niet of er interesse was

"Clement heeft mij bericht gestuurd, maar weet niet of er interesse was"

07-07-2021 07:00 Laatste update: 07:33
8

Björn Engels speelt komend seizoen weer in België. Hij heeft getekend voor Antwerp. Een gevoelige overstap, want hij brak door bij concurrent Club Brugge

Engels kreeg zelfs een berichtje uit de hoek van Club Brugge. "Philippe Clement stuurde me alleszins een berichtje, maar of er echt concrete interesse was, weet ik niet. 'Ik had u liever ergens anders gezien', stuurde hij. Philippe is een goed persoon", geeft hij aan bij Het Laatste Nieuws. 

Engels ligt alvast niet wakker van negatieve reacties, ook al is Antwerp nu een rivaal. "Toen ik bij Club speelde, was dat Anderlecht, en kwam ook Gent wat op. Nu is dat Antwerp. (lacht) De bekerfinale ligt naar het schijnt nog altijd wat gevoelig. Ach, termen als de vijand, ik lig daar niet wakker van."

Hij had dan ook een duidelijke reden om terug te keren naar België. "Mijn zoontje gaat naar school, dus het moment was ideaal. En covid-19 heeft ook een rol gespeeld. Mijn familie en vrienden hebben vijf maanden moeten wachten om mijn dochter, geboren in januari, te zien. Ik ben een familiemens, dat was mentaal heel moeilijk."