OFFICIEEL: KAA Gent ziet Andrijasevic naar het Chinese Zhejiang vertrekken

OFFICIEEL: KAA Gent ziet Andrijasevic naar het Chinese Zhejiang vertrekken

06-07-2021 19:00 Laatste update: 19:02
2

KAA Gent heeft dan toch een bestemming gevonden voor Frank Andrijasevic. De Kroatische middenvelder verlaat de Buffalo's voor een avontuur in China bij Zhejiang Professional.

Dat kondigde de Chinese club zelf aan via de officiële kanalen. Zhejiang zocht naar verluidt al een naar een middenvelder en dacht aanvankelijk aan niemand minder dan Luka Modric. De Real Madrid-middenvelder bleek te duur uit te vallen, waardoor de Chinese tweedeklasser besloot om Andrijasevic in huis te halen.

De Kroatische middenvelder verlaat daardoor Gent en moet Zhejiang naar de Chinese Eerste Klasse leiden. Andrijasevic werd in de zomer van 2017 met grote verwachtingen in huis gehaald door Gent en kostte de club maar liefst 4,25 miljoen euro. Hij kon echter nooit overtuigen en werd onder andere uitgeleend aan Waasland-Beveren en ex-club HNK Rijeka.

Bij Rijeka was hij het voorbije seizoen met veertien doelpunten en zeven assists ook één van de grote uiblinkers in Kroatië. De club wilde ook langer met hem doorgaan, maar kon niet op tegen het bod van de Chinese tweedeklasser Zhejiang FC.