OFFICIEEL: OHL stelt transfer voor: “Harde verdediger die houdt van tackles”

OFFICIEEL: OHL stelt transfer voor: “Harde verdediger die houdt van tackles”

06-07-2021 15:42
1

Oud-Heverlee Leuven heeft de komst van Cank Ozakcar voorgesteld. De Turks verdediger komt op huurbasis over van Olympique Lyon waar hij nog tot 2025 onder contract ligt.

“Met Cenk Özkacar halen we onze eerste versterking voor het nieuwe seizoen binnen”, laat technisch directeur Wim De Corte op de webstek van OHL weten. “Deze jonge, beloftevolle centrale verdediger brengt met zijn 1m90 de nodige gestalte in het hart van onze defensie. In de Turkse Süper Lig toonde hij al zijn kwaliteiten. Bij Lyon kon hij zich nog niet doorzetten, maar bij OHL wil Cenk nieuwe stappen zetten in zijn carrière.”

Zelf heeft Ozakcar er veel zin in. “Ik ben een harde verdediger die houdt van tackles uitvoeren. Met mijn lengte ben ik sterk in de lucht en op technisch vlak kan ik mijn mannetje staan”, zegt Cenk Özkacar. “De fysiek sterke competitie in België zou mij moeten liggen. De stap naar OH Leuven lijkt me dan ook ideaal voor mijn verdere ontwikkeling. Ik heb er enorm veel zin in om er hier iets moois van te maken.”