'Man United gewaarschuwd: PSG en Pogba gaan de goede kant op'

'Man United gewaarschuwd: PSG en Pogba gaan de goede kant op'

06-07-2021 12:11
3

Paris Saint-Germain is niet te stoppen op de zomerse transfermarkt: na Georginio Wijnaldum, Sergio Ramos, Achraf Hakimi en Gianluigi Donnarumma is de Franse grootmacht ook bezig met Paul Pogba. Een transfer is niet uitgesloten.

De gesprekken met Pogba's entourage gaan de goede kant op, weet RMC Sport. De 28-jarige middenvelder van Man United staat 'meer en meer' open voor een overstap naar de Ligue 1, zo blijkt uit de gesprekken. De situatie is extra delicaat door het feit dat Pogba volgend jaar uit zijn contract loopt. Als hij toch wil verlengen, is United volgens Engelse tabloids bereid om hem de bestbetaalde speler van de Premier League te maken met een weeksalaris van 465 duizend euro.

Pogba (28) heeft een tegenvallend seizoen achter de rug. Hij kampte lange tijd met blessureleed en speelde uiteindelijk 26 competitiewedstrijden, waarin hij drie keer scoorde en drie assists gaf. De middenvelder eindigde op de tweede plaats in de Premier League, verloor de Europa League-finale van Villarreal en werd op het EK in de achtste finale uitgeschakeld door Zwitserland. Pogba kan wel terugkijken op een uitstekend toernooi.