OFFICIEEL: Getafe kondigt komst Mitrovic (ex-Gent) aan met heerlijk simpel filmpje

OFFICIEEL: Getafe kondigt komst Mitrovic (ex-Gent) aan met heerlijk simpel filmpje

06-07-2021 11:46
1

Stefan Mitrovic maakte tussen 2015 en 2018 het mooie weer bij KAA Gent, maar is inmiddels al even van onze vaderlandse velden verdwenen. Deze dinsdag kondigde Getafe CF hem aan als nieuwe aanwinst. Daar hoorde een opvallend eenvoudig, maar daarom niet minder leuk filmpje bij.

Mitrovic zet zijn carrière verder bij Getafe, al lijkt hij daar voorlopig nog niet in eigen lijve geland te zijn. In de video die de Spanjaarden verspreidden als aankondiging, valt namelijk geen levende mens te bespeuren. In plaats daarvan verschijnt na een korte aanloop een pop in beeld, met een truitje van Mitrovic als enige verwijzing naar de aanwinst. Het Servische lied op de achtergrond geeft natuurlijk ook al een hint weg.

Toch valt het te verwachten dat Getafe op termijn niet langer voldoende zal nemen met een pop in de achterhoede ... Het mag op beide oren slapen, want de 31-jarige Mitrovic bewees de voorbije jaren dat hij een gedegen mandekker is. De Serviër heeft al ervaring in La Liga, bij Real Valladolid, maar geselde ook heel wat andere katjes. Zo was hij ook in zijn thuisland, Tsjechië, Portugal, Duitsland en Frankrijk actief. In dat laatste land stond Mitrovic sinds 2018 onder contract bij Strasbourg.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie