KV Mechelen heeft verloren zoon terug: Dit was de beste optie

KV Mechelen heeft verloren zoon terug: "Dit was de beste optie"

06-07-2021 08:00
1

Ferdy Druijf is terug bij KV Mechelen. Hij wordt een jaar langer gehuurd van AZ Alkmaar. De Nederlander is duidelijk heel blij dat de deal in orde is gekomen. 

"Ik wilde absoluut terugkeren naar Mechelen. Dit is gewoon de beste optie voor alle partijen", benadrukt hij bij Gazet Van Antwerpen. "Ik ben heel blij om terug in Mechelen te zijn. Het duurde een tijdje voor alles rond was, maar uiteindelijk is het toch gelukt. Mijn voorkeur ging uit naar een definitieve transfer, maar financieel lukte dat niet voor KV Mechelen. Daarom zijn we tot deze oplossing gekomen."

Druijf verwacht alvast veel van het nieuwe seizoen. "Als team willen we nog beter doen dan vorig seizoen. Daarom ben ik ook teruggekomen. Vorig jaar is het pas na de winterstop lekker beginnen draaien. Dat niveau willen we nu van bij de start halen. Mijn gevoel zegt dat het ons kan lukken. Dit team, samen met de nieuwe jongens, kan dat wel voor mekaar krijgen."

KV Mechelen vliegt er in de nieuwe competitie meteen stevig in. Op 25 juli speelt het de eerste wedstrijd tegen Antwerp.