OFFICIEEL: Club Brugge én Oud-Heverlee Leuven verlengen contract Vlietinck

OFFICIEEL: Club Brugge én Oud-Heverlee Leuven verlengen contract Vlietinck

06-07-2021 07:15 Laatste update: 09-07-2021 14:01
8

OH Leuven wil graag verder gaan met huurling Thibault Vlietinck. Eén probleem: zijn aankoopoptie valt te duur uit. Volgens Het Laatste Nieuws is een akkoord met eigenaar Club Brugge nu toch in zicht. 

Vlietinck speelde vorig seizoen op huurbasis bij OHL en verzamelde er negentien wedstrijden. De sportieve staf is tevreden en wil hem graag volgend seizoen in de kern houden. Zijn aankoopoptie bedraagt echter één miljoen euro. OHL vindt dat te veel, zeker omdat Vlietinck nog maar een contract tot de zomer van 2022 heeft.

Club Brugge stelt zich echter flexibel op in dit dossier, want zelf heeft het geen plannen met Vlietinck. Club moet overigens ook nog een oplossing vinden voor drie andere spelers die vorig seizoen werden verhuurd. Ook Simon Deli, Michael Krmencik en Kaveh Rezaei moeten niet hopen op speelminuten.

Update: Volgens journalist Tomas Taecke zal Thibault Vlietinck weer worden uitgeleend aan OHL. Dat is geen verrassing, maar het contract van de vleugelspeler wordt eveneens met een jaar verlengd bij Blauw-Zwart.

Update: Club Brugge én Oud-Heverlee Leuven hebben de contractverlengingen van Thibault Vlietinck bekendgemaakt. Hij tekent een nieuwe verbintenis bij Blauw-Zwart tot 2023 en wordt weer een jaartje uitgeleend aan OHL.