Knap en veelzeggend dat Antwerp de kampioen kan aftroeven

"Knap en veelzeggend dat Antwerp de kampioen kan aftroeven"

06-07-2021 07:00 Laatste update: 12:03
42

Michel-Ange Balikwisha heeft getekend voor Antwerp. De Belgische aanvaller zou liefst zes miljoen euro moeten kosten. Patrick Goots hoopt dat Antwerp zich niet mispakt aan deze recordtransfer. 

"Zes miljoen is toch niet niks", aldus Goots in Gazet Van Antwerpen. "De vorige recordtransfer was Benson. Die kostte drie miljoen en hebben ze moeten uitlenen omdat Bölöni en Leko niet overtuigd waren. Balikwisha zal het dus eerst moeten bewijzen."

Toch gelooft Goots wel in de spits. "Op zich vind ik het een supertransfer, want ze hadden nood aan zo'n speler met diepgang en een versnelling, zoals Doku bij de nationale ploeg. Het feit dat ook Club Brugge hem absoluut wilde, stelt me bovendien gerust. Het is op zich al knap en veelzeggend dat Antwerp de landskampioen heeft kunnen aftroeven."

Goots denkt ook dat we meer van dit soort transfers mogen verwachten bij Antwerp. "Als dit het nieuwe businessmodel van Antwerp wordt - investeren in jonge talenten en die na verloop van tijd te gelde maken - juich ik dat zeker toe."