OFFICIEEL: Seraing mag Metz opnieuw bedanken, oude bekende blijft aan boord

OFFICIEEL: Seraing mag Metz opnieuw bedanken, oude bekende blijft aan boord

05-07-2021 23:46

RFC Seraing staat voor een historische jaargang: de eerste op het hoogste niveau in België sinds mensheugenis. De Luikenaars proberen hun kern volop te versterken en rekenen vooral op de steun van moederclub FC Metz. Ablie Jallow mag zijn kunstjes nog een jaartje langer in ons land vertonen.

Via de officiële kanalen heeft Seraing laten weten dat Jallow opnieuw voor een seizoen gehuurd wordt van Metz. De Gambiaan, die op de vorige Africa Cup in Kameroen overigens zijn land mocht vertegenwoordigen, deed dat de voorbije tien maanden met verve. In Eerste Klasse B was hij goed voor vijf treffers in een twintigtal wedstrijden.

Ook in de promotieduels met Waasland-Beveren was Jallow van de partij. De aanvallend ingestelde middenvelder is slechts 1,66 meter groot, maar beschikt over voldoende technische bagage om het ook in Eerste Klasse A te kunnen maken. In het verleden kwam de nu 22-jarige Jallow al uit voor Metz en Ajaccio, telkens in de Ligue 2. Pas bij Seraing mocht hij zich voor het eerst een vaste waarde noemen. 

Het lijkt erop dat de promovendus pas begin juli helemaal in actie is geschoten op de transfermarkt. De laatste dagen maakte Seraing namelijk al twee andere inkomende versterkingen bekend, waaronder met Antoine Bernier nog een oude bekende.