'Teleurstelling voor Wolfsburg van Casteels: topkandidaat kiest voor Eintracht'

'Teleurstelling voor Wolfsburg van Casteels: topkandidaat kiest voor Eintracht'

05-07-2021 23:07
0

Niet VfL Wolfsburg, maar Eintracht Frankfurt wordt waarschijnlijk de nieuwe club van Jens Petter Hauge. De Noor komt voor een miljoenenbedrag over van AC Milan.

Dat melden Duitse media maandag. De afgelopen tijd zijn enkele aanvallers in verband gebracht met Wolfsburg, waar de Nederlander Mark van Bommel sinds vorige week met de scepter zwaait. De Duitse leiding wilde echter een jonge speler en zag in Hauge de topkandidaat. Maar de aanvaller annex middenvelder is op weg naar Eintracht Frankfurt.

Het precieze transferbedrag is nog niet duidelijk. Volgens Italiaanse media zag Eintracht Frankfurt een bod van acht miljoen euro afgewezen worden. De verwachting is dat Milan en Eintracht Frankfurt elkaar vinden voor acht miljoen euro exclusief bonussen. 

Hauge speelde vorig jaar nog bij FK Bodø/Glimt. De voorbije dagen werd Wolfsburg, waar met Koen Casteels al een Belg onder contract staat, ook in verband gebracht met Sebastiaan Bornauw. Onze landgenoot heeft er een sterk seizoen opzitten bij 1FC. Köln. Voorlopig is er echter geen doorbraak in dat dossier.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie