Balen voor Denayer: 'Ook tweede steraanvaller wil vertrekken bij Olympique Lyon'

Balen voor Denayer: 'Ook tweede steraanvaller wil vertrekken bij Olympique Lyon'

05-07-2021 22:43

Het Olympique Lyon van Jason Denayer bereidt zich voor op een nieuw seizoen, maar mogelijk zonder Moussa Dembélé. De aanvaller heeft de clubleiding te kennen gegeven dat hij geen onderdeel uit wenst te maken van de plannen van de club.

Dat meldt de Franse krant Le Progres. Het staat volgens Le Progres als een paal boven water dat Dembélé wil vertrekken bij Lyon. De clubleiding is van die wens op de hoogte. Dembélé wil een volledig seizoen worden verhuurd aan Atlético Madrid, de club waar hij het afgelopen half jaar al voor uitkwam. Eventueel met optie tot koop.

Het nieuws van Dembélé is een tegenvaller voor Lyon, dat in de Fransman juist de opvolger van Memphis Depay zag, die naar FC Barcelona is verkast. Zover komt het waarschijnlijk niet. Lyon staat volgens Le Progres open voor een verhuur, maar dan wil de club daarna wel dertig miljoen euro ontvangen van Atlético Madrid, mocht de club hem over willen nemen.

De vraag is of dat realistisch is. Atlético wenste de koopoptie ter waarde van 33,5 miljoen euro niet te lichten en liet Dembélé terug naar Frankrijk gaan. Veel zal afhangen van de vorm van Dembélé.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s