Bonucci verdedigt komedie Immobile: Iets gevoeld, maar vreugde verzachtte pijn

Bonucci verdedigt komedie Immobile: "Iets gevoeld, maar vreugde verzachtte pijn"

05-07-2021 22:16
3

De Rode Duivels zagen de weg naar de halve finales op Euro 2020 versperd worden door Italië. De 1-2-nederlaag viel verdiend te noemen, al wonden heel wat Belgen zich op over een stukje onversneden Italiaanse komedie vanwege Ciro Immobile in aanloop naar de openingstreffer. Zijn ploeggenoten konden die actie best smaken ...

Het beelden van het voorval met Immobile gingen al snel de wereld rond. Na een ongevaarlijk contact met Thomas Vermaelen stortte de spits kermend van de pijn ter aarde, maar toen vijf seconden later de 0-1 van Nicolò Barella viel, sprong hij prompt weer recht om mee te vieren met zijn teammaats. Vermaelen reageerde daar zelf al furieus op tijdens het duel. Nadien namen de Belgische fans het van hem over.

Leonardo Bonucci kan die onvrede wel begrijpen, maar nam zijn collega ook in bescherming. "Dat zijn dingen die nu eenmaal gebeuren op het veld", vertelde de mandekker op de persconferentie in aanloop naar de halve finale tegen de Spanjaarden. "Hij had iets gevoeld aan zijn enkel, maar daarna verzachte de vreugde zijn pijn", voegde Bonucci er smalend aan toe. La Squadra kon er achteraf best om lachen, gaf hij nog aan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie