OFFICIEEL: RFC Seraing haalt Mansoni en Ndiaye verlaat de club

OFFICIEEL: RFC Seraing haalt Mansoni en Ndiaye verlaat de club

05-07-2021 15:05

Promovendus RFC Seraing is actief op de transfermarkt. Zo liet het Amadou Ndiaye vertrekken naar Le Mans en haalde het Junior Sambu Mansoni terug naar Luik. Zo is te zien op de officiële kanalen van Seraing en Le Mans

Amadou Ndiaye, die zoals veel spelers van RFC Seraing geleend worden van FC Metz, zal volgend seizoen niet in de Jupiler Pro League te zien zijn. Ndiaye wordt verhuurd aan het Franse Le Mans. Zo is te zien op de officiële kanalen van Le Mans. Ndiaye is een 21-jarige Senegalese spits die via FC Metz en FC Sochaux bij RFC Seraing terecht kwam. Hij kwam afgelopen seizoen 19 keer in actie voor Seraing in 1B. Vier doelpunten en één assist was de balans voor de Senegalees.

RFC Seraing haalt ook een nieuwe speler in huis. Junior Sambu Mansoni is de naam van de nieuwste aanwinst van de Luikenaars. Mansoni, die in de jeugd onder andere voor Eupen speelde, speelde tussen 2015 en 2019 al voor Seraing. De rechtervleugelspeler speelde voor SO Cholet, maar daardat zijn contract daar recent niet verlengd werd, zat hij zonder club. Hij vindt nu onderdak bij RFC Seraing.