OFFICIEEL: Lommel SK verlengt contract jongeling en haalt Finse tiener

OFFICIEEL: Lommel SK verlengt contract jongeling en haalt Finse tiener

05-07-2021 14:38 Laatste update: 15:06
Proximus League 0 Reacties

Lommel SK werd afgelopen seizoen derde in 1B en promotie afdwingen zal het doel zijn komend seizoen. Op haar officiële kanalen kondigt de Limburgse club aan dat Milan Troonbeeckx zijn contract verlengt tot 2024.

Lommel SK moest afgelopen seizoen enkel RFC Seraing en Union Saint-Gilloise voor zich dulden. Volgend seizoen treden de Limburgers dus opnieuw aan in tweede klasse en ze investeren alvast in de toekomst. Zo legt het het contract van jongeling Milan Troonbeeckx tot 2024.

Troonbeeckx is een 19-jarige aanvallende middenvelder die als jeugdspeler uitkwam voor Dessel Sport. In 2019 maakte hij de overstap naar de eerste ploeg van Dessel, waar hij vorig seizoen werd weggeplukt door Lommel. Troonbeeckx kwam afgelopen seizoen zeven keer in actie voor Lommel SK.
Naast de contractverlenging van Troonbeeckx haalde Lommel ook een jonge Fin in huis. Juho Talvitie is de nieuwste aanwinst van de Limburgse club. Talvitie is een 16-jarige flankspeler die het liefst op rechtsvoor uitkomt. Hij komt over van de jeugdopleiding van het Finse FC Ilves.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie