'Maand van de waarheid' voor PSG: club wil trio snel verwelkomen in Parijs

'Maand van de waarheid' voor PSG: club wil trio snel verwelkomen in Parijs

05-07-2021 11:12
2

De maand juli wordt dé maand van Paris Saint-Germain. Volgens de Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano gaat de club uit Parijs in juli drie grote sterren vastleggen.

Romano meldt dat het slechts een kwestie van tijd is dat Sergio Ramos (Real Madrid), Achraf Hakimi (Internazionale) en Gianluigi Donnarumma (AC Milan) definitief de overstap naar Frankrijk gaan maken. Het drietal werd in de afgelopen weken al vaker in verband gebracht met PSG, maar de maand juli wordt voor de Franse club dan echt de maand van de waarheid.

De 35-jarige Ramos vertrekt na zestien seizoen bij Real Madrid en kan in Parijs een contract tekenen tot juni 2023. Voor verdediger Hakimi en doelman Donnarrumma liggen in Parijs contracten klaar tot en met de zomer van 2026. PSG verzekerde zich eerder deze zomer al van de diensten van middenvelder Georginio Wijnaldum. De dertigjarige aanvoerder van het Nederlands elftal werd lange tijd in verband gebracht met een overstap naar FC Barcelona, maar koos toch voor een transfer naar de Franse hoofdstad.