UPDATE: 'Papierwerk afgerond, Lokonga vervoegt FC Arsenal na quarantaine'

UPDATE: 'Papierwerk afgerond, Lokonga vervoegt FC Arsenal na quarantaine'

05-07-2021 08:45 Laatste update: 05-07-2021 08:45
26

Albert Sambi Lokonga gaat dan toch niet mee op de zomerstage van Anderlecht. Hij werd opgenomen in de ruime selectie, maar haakt nu toch nog af. Dat weet La Dernière Heure

Zaterdag werden de 38 namen vrijgegeven die de stage gaan afwerken in Alkmaar. Adrien Trebel stond niet meer in de lijst, maar Sambi Lokonga nog wel. Dat was echter onder voorbehoud. De middenvelder trekt nu naar Engeland om de details van zijn transfer te regelen.

Arsenal flirt al een tijdje met Sambi Lokonga. Verwacht wordt dat hij deze week nog een contract gaat tekenen voor The Gunners. Arsenal zou ongeveer 17,5 miljoen euro betalen voor Sambi Lokonga, die 75 wedstrijden voor Anderlecht op zijn palmares heeft.

Sambi Lokonga stond op de reservenlijst van de Rode Duivels voor het lopende EK. Hij wacht wel nog op zijn eerste cap.

Update: Er bestaat nog maar weinig twijfel over dat Sambi Lokonga richting Arsenal trekt. Volgens de betrouwbare journalist Fabrizio Romano is de deal zo goed als rond. Anderlecht ontvangt 17,5 miljoen euro dat nog kan oplopen. Hij zet bij de club zijn handtekening onder een contract tot medio 2026.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat de deal rond is. Vrijdag legde Sambi Lokonga zijn medische testen af in Nederland. Zaterdag vertrekt hij naar Londen, waar Arsenal op stage gaat. Verwacht wordt de transfer weldra geofficialiseerd wordt.

Update: Fabrizio Romano meldt dat het papierwerk rond is. Als Lokonga uit quarantaine is zou de transfer officieel gemaakt worden. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie