OFFICIEEL: Seraing houdt sterkhouder Bernier langer bij zich na vijf goals in 1B

OFFICIEEL: Seraing houdt sterkhouder Bernier langer bij zich na vijf goals in 1B

04-07-2021 22:42

RFC Seraing bouwt gestaag aan haar spelerskern voor het komende seizoen. Vanuit moederclub FC Metz is de nodige versterking overgekomen, maar ook intern probeert de promovendus haar zaakjes op orde te houden. Antoine Bernier heeft een nieuw contract mogen ondertekenen.

Via het eigen YouTube-kanaal maakt Seraing bekend dat Bernier twee jaar langer aan boord blijft. De aanvallende middenvelder staat pas sinds midden 2020 onder contract in Luik, nadat hij eerder het mooie weer maakte bij F91 Dudelange, de recordkampioen van Luxemburg. In zijn eerste jaartje Seraing zette Bernier de teller op vijf competitietreffers.

Daarmee had hij dus een belangrijk aandeel in de promotie naar Eerste Klasse A. Die levert hem een nieuwe verbintenis op. In de jeugdcategorieën kwam Bernier voornamelijk uit voor RSC Anderlecht, maar daar wist hij niet door te breken. Ook een passage bij Royal Antwerp FC bracht geen zoden aan de dijk. Pas bij Lierse Kempenzonen, in de amateurreeksen toen nog, zette Bernier zich weer op de kaart.