'Club Brugge wil aanvaller Guessand voor neus van Anderlecht wegkapen'

'Club Brugge wil aanvaller Guessand voor neus van Anderlecht wegkapen'

04-07-2021 19:00
27

Het gebeurt wel vaker dat Belgische clubs in hetzelfde vaarwater proberen te vissen en bij dezelfde targets uitkomen. Dat dreigt nu ook tussen RSC Anderlecht en Club Brugge te gebeuren. Beide clubs tonen namelijk interesse in Evann Guessand.

De spits van OGC Nice werd de voorbije weken meermaals gelinkt aan RSC Anderlecht en leek ook goed op weg naar de Brusselaars. Volgens journalist Sacha Tavolieri volgt Club Brugge de aanvaller echter ook al enkele maanden en wil het een poging wagen om Guessand naar Brugge te halen.

Guessand is een Franse aanvaller met Ivoriaanse roots en staat momenteel onder contract bij Nice. Het afgelopen seizoen werd hij uitgeleend aan het Zwitserse Lausanne waar hij in 38 wedstrijden zeven keer kon scoren en vijf assists gaf. Daarmee speelde hij zich in de kijker van flink wat clubs, waaronder dus RSC Anderlecht en Club Brugge.

Bij Anderlecht zal het ongetwijfeld opnieuw een flinke klap zijn. Eerder deze week gaf Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute nog aan dat men bij Club Brugge ook vaak een aanbod doet op targets van Anderlecht. Dat gebeurde onder andere al met Lukas Nmecha.