'KRC Genk kan Bongonda verliezen, Real Betis denkt aan flankaanvaller'

'KRC Genk kan Bongonda verliezen, Real Betis denkt aan flankaanvaller'

Gepubliceerd: zondag 4 juli 2021 om 18:00zo 04-07-2021 om 18:00

KRC Genk heeft een goed seizoen achter de rug en wil het komende seizoen vol voor de titel gaan. De club hoopt dan ook alle sterkhouders te kunnen houden. Dat dreigt echter moeilijk te worden. Nu wordt ook Theo Bongonda gelinkt aan een vertrek.

Naast Paul Onuachu en Jhon Lucumi kan ook Bongonda een mooie transfer versieren. Volgens het Spaanse El Gol Digital toont Real Betis namelijk interesse in Bononda. De club uit Sevilla eindigde vorig seizoen op een zesde plek in La Liga en zal in de Europa League uitkomen. Bongonda moet de club in die competitie helpen.

Real Betis is naar verluidt ook bereid om elf miljoen euro te betalen voor Bongonda. De kans lijkt echter klein dat Genk, dat zelf zeven miljoen euro betaalde voor Bongonda, ook zo'n bod zal aanvaarden. Bij Genk was Bongonda met achttien doelpunten en tien assist in 38 partijen nog één van de uitblinkers het voorbije seizoen.

Toch lijkt Genk ook al op zoek naar vervangers voor Bongonda. Zo staat het op het punt om Mike Trésor over te nemen van Willem II.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws