Engels gerucht: 'Horvath gaat na Club Brugge aan de slag bij Huddersfield'

Engels gerucht: 'Horvath gaat na Club Brugge aan de slag bij Huddersfield'

04-07-2021 17:00
1

Ethan Horvath is al een paar dagen geen speler van Club Brugge meer. Maar volgens de Engelse geruchtenmolen zal de Amerikaanse doelman niet lang zonder ploeg zitten. Huddersfield Town FC lijkt de volgende bestemming van Horvath te worden.

In januari van 2017 haalde Club Brugge Horvath naar ons land. De doelman werd evenwel nooit een vaste basisspeler bij Blauw-Zwart. Sinds de komst van Simon Mignolet kwam Horvath voornamelijk niet verder dan de bank.

Vorig seizoen speelde Horvath voor Club Brugge één match in de reguliere competitie, één match in Play-Off 1, één match in de Beker van België en één match in de Champions League voor Blauw-Zwart. Het contract van Horvath bij Club Brugge liep af op 30 juni.

Held in finale
Horvath speelde zich wel tijdens CONCACAF Nations League in de kijker. In de finale van het toernooi viel Horvath in na een blessure van Zack Steffen. Bij een 3-2 stand stopte Horvath een strafschop. Uiteindelijk wonnen de Verenigde Staten de Nations League.

De voorbije dagen hoopten de fans van Huddersfield al dat Horvath zou komen. Maandag zou volgens de geruchtenmolen de transfer wereldkundig gemaakt worden. Huddersfield eindigde vorig jaar op de twintigste plaats in The Championship.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie