Analisten gissen over oorzaak afgelaste persconferentie: “Bezig met een club?

Analisten gissen over oorzaak afgelaste persconferentie: “Bezig met een club?"

04-07-2021 15:00
11

Zaterdagmiddag blies Roberto Martinez de laatste persconferentie af, tot woede van de journalisten die graag vragen hadden gesteld over bepaalde handelingen van de bondscoach.

Bij Villa Sporza reageerden de analisten daags nadien op het voorval met Martinez. Ze gisten naar een oorzaak van het afblazen van de persconferentie. “Hij wil zijn teleurstelling eerst een plaats geven, denk ik”, dacht Defour als eerste.

Youri Mulder dacht echter aan andere oorzaken. "Die persconferentie een paar uur op voorhand afblazen geeft voeding tot speculatie. Namelijk: gaat Martinez misschien stoppen bij België?”, citeerde Sporza hem.

Messoudi dacht ook aan deze piste, maar vindt het redelijk onwaarschijnlijk: “Misschien is het teleurstelling, ofwel wil hij eerst goed analyseren, ofwel is hij bezig met een club. Al zou ik dat laatste zeer bizar vinden.”

Het is nu wachten op een nieuw optreden van de bondscoach, dat kan een tijdje duren. De eerstvolgende wedstrijd van de Rode Duivels vindt het eerste weekend van september plaats.