Kampioen Club Brugge verliest oefenwedstrijd van KV Kortrijk

03-07-2021 19:53 Laatste update: 20:13
5

Club Brugge heeft haar derde oefenwedstrijd van KV Kortrijk verloren. Het werd 0-1. Mujakic maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. KVK pakt 12 op 12 in de voorbereiding.

Club Brugge heeft haar derde oefenwedstrijd tegen KV Kortrijk verloren. Na het gelijkspel tegen Beerschot en de winst tegen Lokomotiva, krijgt blauw-zwart dus te maken met een eerste verlies. KV Kortrijk daarintegen pakt 12 op 12 in het voorseizoen. Het pakte ook nog geen enkel tegendoelpunt.

Club startte met een verijdelde basiself (die u hieronder vind). Onder meer Lammens, De Cuyper en Audoor speelden in de ploeg van Clement. Na de eerste helft vielen Shinton, Van den Keybus, Sandra, Vormer, Rits en Servais in.

De wedstrijd startte evenwichtig, beide ploegen gingen met een matig gevoel de rust in. (0-0). Na de rust bleef hetzelfde gevoel heersen. In de laatste minuut scoorde KVK echter de enige goal van de wedstrijd. 0-1.