Trebel opnieuw ter discussie bij Anderlecht: middenvelder niet mee op stage

Trebel opnieuw ter discussie bij Anderlecht: middenvelder niet mee op stage

Zaterdag maakte RSC Anderlecht op haar clubwebsite voor de stage in Alkmaar bekend. Het is een ruime selectie van 38 spelers. Opvallend is dat er in die ruime selectie geen plaats is voor onder meer Adrien Trebel. Een nieuwe breuk lijkt in de maak tussen speler en club.  

Niet enkel Trebel ontbreekt in de selectie. Ook Luka Adzic, Zakaria Bakkali, Ognjen Vranjes, Bubacarr Sanneh, Kenny Saief en Aristote Nkaka ontbreken. Trebel poseerde een tijdje geleden wel nog op de nieuwe ploegfoto van Anderlecht, maar nu lijkt het toch weer einde verhaal voor hem in Brussel.

Trebel ligt echter wel nog onder contract tot 2023 en Anderlecht wil hem ook niet zomaar laten gaan. Op de website valt wel te lezen dat er met de entourage van de spelers die niet mee mogen op stage wordt gezocht naar een sportieve oplossing.

De ruime selectie bestaat uit: Lior Refaelov, Mustapha Bundu, Antoine Colassin, Lucas Stassin, Isaac Kiese Thelin, Mohammed Dauda, Mario Stroeykens, Francis Amuzu, Yari Verschaeren, Kristian Arnstad, Nils De Wilde, Albert Sambi Lokonga, Michel Vlap, Anouar Ait El Hadj, Chris Lokesa, Enock Agyei, Sergio Gomez, Bohdan Mykhaylichenko, Majeed Ashimeru, Sieben Dewaele, Theo Leoni, Josh Cullen, Marco Kana, Alonzo Engwanda, Killian Sardella, Nayel Mehssatou, Mohamed Bouchouari, Wesley Hoedt, Hannes Delcroix, Elias Cobbaut, Taylor Harwood-Bellis, Zeno Debast, Lucas Lissens, Hendrik Van Crombrugge, Colin Coosemans, Bart Verbruggen, Rik Vercauteren en Timon Wellenreuther. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie