'Anderlecht wil oude bekende Awoniyi, Liverpool weigert miljoenenbod op spits'

'Anderlecht wil oude bekende Awoniyi, Liverpool weigert miljoenenbod op spits'

02-07-2021 16:01
10

RSC Anderlecht zag met Lukas Nmecha een belangrijke pion vertrekken en is nog stevig op zoek naar zijn vervanger. Daarvoor denkt men bij paars-wit aan een oude bekende: Taiwo Awoniyi.

De voormalige spits van KAA Gent en Royal Excel Mouscron werd in enkele weken al even gelinkt aan paars-wit en volgens Liverpool Echo is de interesse niet geminderd. De Engelse bron geeft aan dat Anderlecht zijn zinnen heeft gezet op de spits van Liverpool FC en zelfs een bod van vijf miljoen euro heeft uitgebracht op Awoniyi.

Dat bleek echter niet genoeg voor Liverpool, dat het bod ook heeft geweigerd. Liverpool wil hem wel definitief van de hand doen, maar verlangt een hogere som dan de eerder geboden vijf miljoen euro. Het is nog maar de vraag of Anderlecht ook bereid is om dat bod ook te gaan verhogen.

Awoniyi brak in ons land door bij Moeskroen en speelde zich daarmee in de kijker van KAA Gent. Daar wist hij echter niet te overtuigen. Daarop kwam Awoniyi ook nog uit voor de Duitse clubs Mainz en Union Berlin.