'Vanderhaeghe wil Hazard terug integreren, maar technisch directeur weigert'

'Vanderhaeghe wil Hazard terug integreren, maar technisch directeur weigert'

02-07-2021 13:40
2

Cercle Brugge zit verveeld met de situatie rond Kylian Hazard, die voor tweespalt zorgt binnen de club. In de loop van vorig seizoen werd het broertje van de twee EK-gangers naar de B-kern verwezen. Daar zit hij nu nog steeds, al kan niet iedereen zich daarin vinden.

De op één na jongste Hazard startte de afgelopen campagne erg overtuigend bij Cercle. In de herfstmaanden kwam er echter een disciplinaire kink in de kabel. Hazard liet zich enkele keren betrappen op wangedrag en werd daarom prompt naar de B-kern gestuurd. Ook bij aanvang van het nieuwe seizoen zit hij daar nog steeds. Nochtans zou trainer Yves Vanderhaeghe hem graag rehabiliteren, weet Het Nieuwsblad

Daar kan Carlos Avina, de technisch directeur van Cercle, zich dan weer niet in vinden. Voor hem is het verhaal van Hazard in Brugge geschreven. Prioriteit is nu om hem zo snel mogelijk verkocht te krijgen aan een andere club. Intussen heeft Avina overigens al een vervanger in huis gehaald. Waldo Rubio, een Spaanse linksbuiten, komt over van Real Valladolid.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie